Warning: file_get_contents(/var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/adsense_h1.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/index.php on line 34

Warning: file_get_contents(/var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/adsense1.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/index.php on line 35

Warning: file_get_contents(/var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/adsense2.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/index.php on line 36

Warning: file_get_contents(/var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/adsense3.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/index.php on line 37

Warning: file_get_contents(/var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/adsense4.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/index.php on line 38

Warning: file_get_contents(/var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/adsense5.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www-root/data/www/formula-salata.ru/index.php on line 39
Булочка пишириш сирлари

Булочка пишириш сирлари


Рогалик булочка тайёрлаш, пишириш рецепти сирлари, оддий ва мазали


Керакли масалликлар:

1. Сут - 200 гр.
2. Тухум - 4-5 дона
3. Маргарин - 250-300 гр
4. Шакар - 3-4 ош кошик
5. Усимлик ёги - 0,5 пиёла
6. Ачитки - 1 ош кошик
7. Туз - 1 чой кошик
8. Ун


Тайёрланиши:

2 стакан унга илик сут, шакар, ачитки ва туз солиниб, аралаштирилади ва 1 соатга иссик жойга ураб куйилади.



Тухум ва ёг аралаштирилиб, ошган массага солинади. Ва кулга ёпишмайдиган юмшок хамир корилади. Хамир 5 булакка булиниб, хар бир булак ёйилади.



Маргарин 5 булакка булиниб, ёйилган хамирлар устига суртиб чикилади. Сунг хамир уралиб, рулет холига келтирилади ва целофан пакетга солиниб, музлаткичга 5-6 соатга куйилади.



Музлаткичдан олинган хамир уртача юпкаликда ёйилади ва 16 булакка булинади. Бу булакчалар ичига начинкани солиб, ураб, усти безатилади ва олдиндан киздирилган духовкада пиширилади.



Начинка сифатида мак, майдаланган ёнгок, корица ёки ирис ишлатишингиз мумки. Устки безакка кокос кириндиси ёки шакар ишлатиш мумкин.

Рулет холига келтирилган хамир булакларини узок муддат саклаб, биттадан хар куни нонуштага пиширишингиз мумкин.

Ёкимли иштаха!

Пирог тайёрлаш - рецепти, сирлари, оддий ва мазали пироглар пишириш усуллари, кадамлар тайёрлаш, пишириш рецепти сирлари, оддий ва мазали


Пирог - бу одатда начинкасиирл бо'лган хамкирлаш. Uning ochiq va yopiq turi mavjud: ochiq turdagisida nachinka xamir ustida tursa, yopiq turdagisida nachinka xamir ichida bo’ladi. Мазали пироглар тайёрлашнинг ко’плаб рецептлари мавджуд: олмали, лимонли, мурабболи, го’штли, катикли пирог ва ко’плаб бошка турдагилар.Agar sizni oddiy pirog pishirish usullari qiziqtirayotgan bo’lsa, quyida ushbu pishiriqning eng sodda va mazali retsepti keltiriladi.

KERAKLI MASALLIQLAR
Пирог рецепти quyidagilardan iborat:

5 osh qoshiq margarin yoki sariyog '
1 stakan shakar
4 ta tuxum
1 choy qoshiq choqan yunilin
qutatik yaratik
qoshiq vanilin
qutatik 1 сиркада со'ндирилган исте'мол содаси
ODDIY PIROG TAYYORLASH USULI
Tuxum va shakar sanchqi yordamida yengil ko'pirtiriladi.
Аралашмага йог ', ванилин ва катик йоки сут ко'шилади, йенгил аралаштирилади
Сунг сиркада со'ндирилган исте'мол содаси ва ун ко'шилиб, суйук хамир таййорланади.
Xamir aralashtiriladi, uning quyuqligi qaymoqdek bo’lishi kerak.
Ta’bga ko’ra xamirga maydalangan yong’oq, bodom yoki limon sedrasi qo’shish mumkin.
Xamirni shaklga solib, 180-200 ºC haroratda 40 daqiqacha pechda pishirish kerak.
Тайёр болган пирог совутилиб, устидан ганд упаси сепилиб, дастурхонга тортилади.
Агар мевали пирог тайёрлаш истаги бо'льса, шаклга ксамирнинг ярмини солиб, устидан мева бо'лакларини териб (масалан олмали пирог пишириш учун), устидан ксамирнинг колган кисмини куйиб, печга солиш керакга солиш.

Зебровый пирог пишириш учун тайёр болган хамир тенг икки кисмга бо'линади, бирига какао солиб, аралаштирилади. Даставвал шаклга какосиз хамир солиниб, устидан ингичка qilib каколи хамир куйиб чикилади. Бунда хамир окими билан турли накшлар чизиш мамкин.

ПИРОГ ПИШИРИШ СИРЛАРИ
Пироглар тайёрлашда улар мазали чикиши учун о'з сирлари мавджуд:

анг биринчи шарт - хамир хаводор, йаксши котарилган бо'лиши.Shuning uchun unni yaxshilab elashni unutmang.
Xamirga iste’mol sodasi va vanilinni ortiqcha solib yuborgandan ko’ra, kamroq solish yaxshiroqdir.
Пирог янгилигини узокрок саклаб туриши учун унга о'симлик мойи ко'шилади.
Пирог совумагунича уни кесмаслик афзал. Ammo bu zarur bo’lsa, pichoqni qayqon suvda isitib, tezda artib, so’ng kesgan ma’qul.
Agar pirog protivendan olinishi qiyin bo’lsa, bunda ipdan foydalanish kerak.
Агар пирог учун начинка о'та суйук бо'льса, унга 2-3 кошик эзилган каттик нон йоки крашмал ко'шиш кифоя.

.

Безе пишириш сирлари - Zira.uz

Masalliqlar:

  • 3 дона смокинг оки

    xona haroratida bo'lishi kerak

  • 180-200 грамм шакар

Йоналишлар

Мехмонга борайотганда о'зимиз билан уйда писирилган безелардан олиб борсак-у мезбонларни хурсанд кильсак гандай яшши! Biz sizlar uchun qanday beze pishirish haqida видео tasvirga tushirdik.

Agarda siz bizning retseptdan foydalansangiz, bezelar sizning sevimli shirinliklaringiz qatoriga qo’shilishi aniq.

6 111

Tuxum oqi sarig'idan ehtiyotkorlik bilan ajratiladi.Eslatib o'tamiz, tuxum sarig'i bir tomchi ham aralashib ketishi mumkin emas.

Tuxum oqi qo'lda yoki mikser yordamida o'rta darajada ko'pirtiriladi.

Ко'пиртирилайотган идишимиз то'нтарилиб ко'рилади, агар ко'пиртма джойдан сильджимаса, ко'пиртиришда давом этиб оз-оздан шакар солинади.

Qattiq ko'pik hosil bo'lguncha yuqori bosimda ko'pirtiriladi.
Шакар оксиригача эригандан со'нг эса, хохишга ко'ра ичига йонг'ок, какао кукуни йоки хар шил озик-овкат бо'йоклари солса хам бо'лади.

Duxovka patnisiga maxsus yog'langan qog'oz to'shaladi va ustidan konditer qopchasi yoki qoshiq yordamida bezelar terib chiqiladi.

Bezelar qizdirilgan gaz pechida 100 C haroratda katta-kichikligiga qarab taxminan 1-2 soat davomida pishiriladi.
Улар ташки томиндан ветчина, ички томонидан ветчина йашшилаб куриган бо'лиши шарт.
Mana bezelarimiz ham tayyor. Ёкимли иштаха!
Yangiliklarga boy mazali retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga a'zo bo'ling.

.

Кекс тайёрлаш - рецепти, усуллари, оддий кекс пишириш учун керакли масалликлар тайёрлаш, писириш рецепти сирлари, оддий ва мазали


Кекс деб бисквитли йоки хамиртурушли хамиридланат шамирдиганат шамиртуруши шамиридланган. Кекслар тайёрлаш усуй кадимги Римда хам ма'лум болган, боеприпасы бу пиширик Орта асрларда машхурлик йиг'а бошлади. XVI асрдан бошлаб кекс Европа бо'йлаб кенг таркалди. Копгина мамлакатларда ушбу пиширик то'й, Рождество ва Пашага таййорланадиган маросим писириг'и бо'либ саналади.

UY SHAROITIDA ODDIY KEKS TAYYORLASH RETSEPTI
Oddiy, lekin mazali keks tayyorlash uchun quyidagi masalliqlar kerak bo'ladi:

100 граммов sariyog '(yoki shametar 9000 sta choy qoshiq iste'mol sodasi
vanillin
100 граммов mayiz
200 граммов tozalangan yong'oq
8-9 osh qoshiq un
KEKSNI PISHIRISH BOSQICHLARI
Keks xamiri tuzilmasini yaxishchirishişqa.Бунинг учун онни xamirga solishdan oldin yaxshilab elab olish darkor.

Кексни пишириш учун:

Аввал юмшок сарийог 'йоки маргаринни шакар упаси билан аралаштиринг;
So’ngra tuxumni urib, uni va sariyog ’va shakar aralashmasiga qo’shib, aralashtirishda davom eting;
So’ng aralashmaga smetana, soda va vanilin qo’shing;
Барча масалликларни бир хил масса хосил бо'лгунга кадар аралаштиринг;
Shundan keyin tozalangan mayiz va pichoq bilan maydalangan yong’oq qo’shing;
Barchasini aralashtiring va oxirida unni qo’shing.Xamir quyuq qaymoqdek konsistentsiyada bo’lishi kerak.
Иссикликка чидамли болган шаклни маргарин билан йоглаб олинг, сонг унга хамирни солинг. Sirtini qoshiq билан tekislab, 40 daqiqa davomida pechda pishiring. Bunda pechni oldindan 180 ° C ga qizdirib olish muhim. Уйда таййорланадиган кекслар о'ртача хароратда писирилади.

Кекс тайёрлигини гугурт йоки тиш тозалагич йордамида текширинг. Mayizni xush ko’rmaydiganlar uni qo’shmasliklari ham mumkin. Кексга звонил бериш учун хамирга какао ко’шилади.Shuningek keksga kichik shokolad bo’laklari va maydalangan bodom qo’shish ham mumkin. Кекс кичик шаклчаларда пиширилса, бу камрок вакт олади ва уни таксимлаш осон бо'лади.

.

Biskvit pishirish texnologiyasi - Tomchi.ru

Tuxumning oqi qottiq ko’pik hosil bo’lguncha ko’pirtiriladi. Оз-оздан шакар ко'шиб борилади (1 дон туксумга 2 ош кошик шакар).

Keyin tuxum sarig’i bittadan solinib, ko’pirtirish davom ettiriladi. So’ng oz-ozdan elangan un solinadi (1 дон туксумга бир ош кошик ун). Бу джарайон миксер йоки ко’пиртиргич йордамида баджарилади. Бунда ко’пиртириш джарайони бир йоналишда (миксер, я’ни чапдан онгга йоки онгдан чапга айлантирилади.Idishning tagida un qumoq-qumoq bo’lib qolmasligi kerak.Tayyor bo’lgan biskvit xamiri qolipga quyiladi va tezlikda oldindan isitilgan duxovkaga qo’yiladi. (duxovka patnisiga avval kalka qog’z, ustiga qolib qo’yiladi) .Biskvit duxovkaning o’rta kismida 160-180 C haropatda 30-50 daqiqa davomida pishiriladi. 20 дакикадан кейин зарур бо'лса патнис олиниб, бошка тарафига айлантириб ко'йилади. Бисквит пишганини билиш учун хамир устуни бармок билан аста босиб ко’рилади. Агар barmoq izi qolmasa, biskvit pishgan hisoblanadi va duxovkadan olinadi.Пишган бисквит колипи билан бирга ког'здан ко'чириб олинади ва совутилади (йаксши йонбошлатиб). Sovugan biskvit ho’l pichoq yordamida qolibda ko’chiriladi.

Баази тортлар учун бисквит иккига бо’линиб ораси керакли суюклик билан суг’орилади. Кесиш мобайнида хам пичокни субга ботириб хуллаб туриш керак.

Бисквит хамирли тортлар учун катта-кчиклигига караб макссулотлар quidagicha nisbatda nolinadi:

5-6 туксум, 250 г шакар, 130 г крахмал, 2-3 ош кашик какао, бир чимдим ванилин.

6 та туксум, 250 гр шакар, 200 гр ун, 5ош кошик шарийог, бир чимдим ванилин.

6 та tuxum, 250 гр шакара, 200 гр ун, 2-3 ош qoshiq kakao, бир чимдим ванилин.

6 та tuxum, 250 гр шакара, 200 гр ун, 100 гр каймока, бир чимдим ванилин.

.

Смотрите также

<\br> Карта сайта.